miercuri, 24 noiembrie 2010

Lista mea!

In seara asta a fost lupta stransa pentru mine. Greu, greu m'am decis: ce, cum, care..M'am apucat sa fac o lista cu obiecte pe care mi le doresc..de ziua mea :D cea de acum sau viitoarea.
In fine..sa trecem la treaba ca e multa..
1.Bratara de piele. Am gasit cateva modele..unele mai eftine altele mai scumpe...acum depinde de fiecare..Am cautat si am vazut cam ce e pe internet si am ales eu unele, le-am pus si link mai jos cu poza, pret..etc..
Da, da stiu vorba aia ca nu trebuie sa stie sarbatoritul cat ai dat pe cado
ul lui dar nu conteaza. Asta este si ideea postului de fata, eu fac o lista si voi va alegeti daca vreti sa faceti un cadou ceva ce chiar imi doresc. Nu'mi place sa fac sau sa primesc un cadou ales la nimereala si sa'l pun pe sifonier sau in dulap si sa se pune praful pe el. E risipa de bani.
http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bratara-din-piele-naturala~p-6860070.html
http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bratara-infasurata-din-piele-neagra~p-10445686.html
http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bratara-din-piele-fnp1672~p-10490131.html
http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bratara-din-piele-naturala~p-6860164.html
http://www.shopmania.ro/magazin~online-bijuterii~produs-bratara-din-piele~p-6860166.html
Am mai gasit un site strain dar care are bratari dragute si sunt relativ cam acelasi pret. Aici se plateste cu cardul. http://www.emp-online.com/bin/shop.php?prog=shop&tc=PULLDOWN_00SACCAR&offset=0&list_sort=gd&tc=PULLDOWN_00SACCAR&funktion=LISTGROUP&nurrub=1&rubrik=ACCE_00SACCAR&titel=Bracelets&mid=769&tplid=1&list_sort=gd
Sincer nu stiu ce e pe piata. Mie mi'au placut unele vazute in film si de acolo am zis: Vreau si eu! :"> Acolo erau curele simple din piele neagra, unele simple altele duble si cu gauri toata bratara+catarama.
Bunn..
2.Lant militar sau si unul normal dar sa fie lung...nu cele la baza gatului.
3.Pandativ cu semiluna si ar arata cam asa..dar problema este ca nu se gasesc deloc pe piata..trebuiesc facute la comanda.Si sa fie de culoarea maro.
4.Joc Scrabble
Mi'as mai dori o pereche de ghetute maro, un telefon nou, un ipod, un palton negru,o cutie bijuteri mai mare, lumanari si altele... :))
Cam multe nu? Cineva probabil se va gasi sa'mi faca candva si astea cadou. :">
Ideea e ca cine vrea sa cumpere sa nu dea banii aiurea pe ceva. Daca nu doriti sa luati din lista mea..macar sa fiti inspirati si sa intrebati.

Spor la cumparaturi. ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu